POVOLJNO I KVALITETNO!!!


LS300 Solar Film Temperature Meter


Merač temperature solarnog filma Linshang LS300 je profesionalni instrument za demonstraciju efekata toplotne izolacije materijala kao što su automobilske folije, termoizolaciono staklo i termoizolacioni premazi. Može istovremeno testirati efekte toplotne izolacije dva različita materijala i direktno prikazati temperaturnu razliku. Ovaj merač je takođe kutija za merenje temperature solarnog filma u kojoj možete da osetite temperaturu svojim rukama.


Alat za proveru zatamnjivanja, Merač temperature solarnog filma Linshang LS300 je profesionalni instrument za demonstraciju efekata toplotne izolacije materijala kao što su automobilske folije, termoizolaciono staklo i termoizolacioni premazi

JEDAN OD VEĆIH I TEŽIH APARATA. Napominjemo da pogledate YouTube prezentaciju i uverite se u kvalitet i tačnost svih aparata.

Dimenzije: D-30cm V-40cm Š-10cm
Tezina: 14kg
Pogledajte YouTube.
Link ka sajtu.

CENA: 450 €LS122 IR Power Meter


Linshang LS122 infracrveni merač snage je isti model V-Kool testera energije, koji se takođe naziva infracrveni prijemnik energije. Ovo je instrument sa širokim opsegom prijema. Uglavnom se koristi za merenje brzine infracrvenog blokiranja materijala. Pogodan je za prikaz toplotnoizolacionih efekata termoizolacionog stakla, solarnog filma i drugih materijala. Takođe se može koristiti za merenje gustine snage energije zračenja različitih izvora svetlosti, odnosno snage energije zračenja po kvadratnom metru sa jedinicom V/m².


Alat za proveru zatamnjivanja, Linshang LS122 infracrveni merač snage je isti model V-Kool testera energije, koji se takođe naziva infracrveni prijemnik energije. Ovo je instrument sa širokim opsegom prijema. Uglavnom se koristi za merenje brzine infracrvenog blokiranja materijala.

Napominjemo da pogledate YouTube prezentaciju i uverite se u kvalitet i tačnost svih aparata.

Dimenzije: D-7cm V-12,5cm Š-2,5cm
Tezina: 140 grama
Pogledajte YouTube.
Link ka sajtu.

CENA: 120 €LS110A Split Transmission Meter


Linshang LS110A merač zatamnjenja podeljenih automobilskih prozora je instrument koji može istovremeno da testira propustljivost, stopu odbijanja infracrvenog zračenja i stopu odbijanja ultraljubičastog zračenja. Merač nijansi je pogodan za testiranje materijala kao što su automobilski solarni film, automobilsko staklo i arhitektonsko staklo. Instrument se sastoji od dva dela: glavnog dela (PARTⅠ) i pomoćnog dela (PARTⅡ). Ima podeljenu strukturu, koja je posebno pogodna za ispitivanje ugrađenog stakla ili materijala velikih dimenzija.


Alat za proveru zatamnjivanja, Linshang LS110A merač zatamnjenja podeljenih automobilskih prozora je instrument koji može istovremeno da testira propustljivost, stopu odbijanja infracrvenog zračenja i stopu odbijanja ultraljubičastog zračenja. Merač nijansi je pogodan za testiranje materijala kao što su automobilski solarni film, automobilsko staklo i arhitektonsko staklo.

Napominjemo da pogledate YouTube prezentaciju i uverite se u kvalitet i tačnost svih aparata.

Dimenzije: D-7cm V-13cm Š-8,4cm
Tezina: 630 grama
Pogledajte YouTube.
Link ka sajtu

CENA: 450 €Infrared thermometerDigitalni infrared bez kontaktni termo metar ima široku primenu: kućna primena, poslovna primena...
Naročito se koristi za proveru temperature na auto limariji kao i na stakla auta i objekta izloženom suncu.
Termo metar koristi laserski zrak da bi izmerio temperaturu objekta na koji ga uperite.
Ima pregledan displej sa svetlom za lakse očitavanje.
Termometar nije toplomer tj. nije pogodan za merenje telesne temperature.Preporucena razdaljina prilikom merenja: 10mm to 80mmDimenzije: 16.4cm x 11.3cm x 4.9cm

Digitalni infrared bez kontaktni termo metar ima široku primenu: kućna primena, poslovna primena...Naročito se koristi za proveru temperature na auto limariji kao i na stakla auta i objekta izloženom suncu.


CENA: 22 €MERNI INSTRUMENTI I ALATI ZA PROVERU I MONTAŽU FOLIJA:
-Velika ponuda različitih mernih instrumenata sa objašnjenjima YOU TUBE i LINKOM SAJTA.
-Veliki izbor alata za apliciranje folije na stakla i limariju.
*** Instrumenti za proveru folija - www.linshangtech.com ***FOLIJE ZA STAKLA AUTA sa ili bez ABG EU ugraviranim kodom:
-HP metallized Charcoal, Green, Blue, IR Ceramik, Carbon, Cameleon i ostale...

FOLIJE ZA STAKLA STAMBENIH POVRŠINA:
-Reflektujuće, nereflektujuće, private, peskirne, safety(sekjuriti), obojene i ostale UV TOPLOTNE folije.

FOLIJE ZA ZAŠTITU LIMARIJE ILI PPF FOLIJE (Paint ProtectionFilm):
-Transparetne (providne) ili u boji.


Renomirani brendovi koje možete naručiti kod nas:
***Armolan Window Film - www.armolan.com
***Global Window Film - www.globalwindowfilms.com
***Luxfil Window Film - www.luxfil.com
***Tamnoća: 10% do 95%***
***Garancija: 5 do 10 godina***